+36 1-302-0-302 | + 36 70-372-3000
Dr. Németh József

Dr. Németh József, fogszakorvos

Egy fogorvos dinasztia tagjaként régi álmom valósult meg a Nádor Dental megalapításával. Középppontban most is – mint mindig – pácienseink állnak.

fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos
Dr. Németh István

Dr. Németh István, fogszakorvos

A legfontosabb, hogy a páciens a számára legmegfelelőbb ellátásban részesüljön, és elégedett mosollyal távozzon. A Nádor Dentálban és a több mint egy évtizede vezetett, édesapámtól átvett magánpraxisomban is erre törekszem.

fogszakorvos
Dr. Vámos Dávid

Dr. Vámos Dávid, szájsebész

2oo9-ben szereztem meg a diplomámat a SOTE-n. Négy évig a SOTE Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgoztam. 2o12-ben dentoalveolaris szájsebészetből tettem szakvizsgát. Azóta folyamatosan dolgozom külföldön (London, Dublin), illetve Magyarországon is. Örülök, hogy a Nádor Dental csapatának lehetek a tagja.

fogszakorvos és szájsebész szakorvos
Szalai Gabriella

Szalai Gabriella, asszisztens

12 éves fogászati asszisztensi gyakorlattal rendelkezem. Számomra az a legnagyobb öröm, ha munkám eredményeként széles mosolyt és önbizalmat varázsolhatok pácienseink mindennapjaiba.

asszisztens és dentálhigiénikus
Prof.Dr.Kovács Ádám

Prof.Dr.Kovács Ádám, szájsebész professzor

A Szegedi Tudományegyetem Szájsebészeti Osztályának hosszú évekig voltam vezető professzora. Nyugdíjasként, is szívesen és aktívan veszek részt a Nádor Dental fogászati rendelő tevékenységében, segítve régi diákjaim munkáját, mint szakmai tanácsadó.

fogszakorvos, szájsebész szakorvos, fül-, orr-, gége szakorvos
Pótor Kata

Pótor Kata, asszisztens

A Pannon Kincstár Tanodában végeztem fogászati asszisztensként. Jelenleg dentálhigiénikus tanulmányaimat is itt folytatom. Szeretek emberekkel foglalkozni, és fontosnak tartom a prevenciót, a páciensek tájékoztatását a fogászati betegségek megelőzéséről.

asszisztens
Szilvási Gabriella

Szilvási Gabriella, kapcsolattartó

Örülök, hogy a Nádor Dental elkötelezett csapatának lehetek tagja, és kamatoztathatom sokéves, külföldön szerzett tapasztalataimat.

kapcsolattartó (magyar, angol, francia nyelven)