Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Stressz-és fájdalommentes fogászatStressz-és fájdalommentes fogászat

Légy Te is a Nádor Dental csapatának tagja! 

Családias légkörű, elegáns és jól felszerelt  budapesti (belváros) rendelőnkbe keressük új fogászati szakasszisztens kollégánkat, azonnali kezdéssel.
A jelentkezés során előnyt jelent:

  • dentálhigiénikus végzettség,
  • releváns szakmai tapasztalat,
  • angol nyelvtudás.

Szívesen vesszük idősebb (nyugdíjas) jelöltek jelentkezését is.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed és szeretnél egy kiváló, szakmailag felkészült csapat tagjaként, exkluzív környezetben dolgozni, akkor kérjük, küld el fényképes önéletrajzod a következő e-mail címre: info@nadordental.hu

(Pályázati anyagának benyújtásával hozzájárul, hogy a Nádor Dental Kft. (1051, Budapest, Nádor utca 23.) személyes adatait kezelje, a pályázati anyaggal kapcsolatos nyilvántartása és elbírálása során. A pályázati anyagokat társaságunk a pályázat lezárását követően is tárolja, hogy egy esetleges, későbbi álláspályázat kiírásakor felhasználhassa. Amennyiben hozzájárulását visszavonná, megteheti a info@nadordental.hu címre küldött törlési kérelmével.)

⚠ Covid-19 hírek, intézkedések: A Nádor Dentalban, a májusi nyitás óta, pácienseink ellátása zavartalan, a vonatkozó előírások maximális betartása mellett látunk el mindenkit. tovább

️Covid-19 news, policies: Stricter preventive safety measures taken by our practice in response to the increased number of Covid-19 cases:
At Nádor Dental the dental care we provide our patients has been uninterrupted. more