Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!

Ép testben ép lélek! A fő motto: MARADJ OTTHON! A Nádor Dental csapatának ajánlása a koronavírus idején

Hogyan maradjunk pozitívak, testileg-lelkileg egészségesek a koronavírus, Covid-19, időszakában, ha otthoni karanténban kell azt átvészelnünk?

Néhány trükk, ami segít abban, hogy profitáljunk a kialakult helyzetből. Negatív gondolatok helyett, inkább cselekedjünk, teremtsünk rutint az életünkben.

  1. Mozogjunk! Otthon is lehet! – Az internet világában, most ömlesztve találhatunk ingyenesen letölthető saját korunknak és ízlésünknek megfelelő tornákat, edzéseket. Válasszuk ki a számunkra tetszőt és kezdjük napjainkat egy kis mozgással.
  2. Nyissunk ablakot! – Mindenképpen húzzuk el a függönyöket, hogy a napfény beáramolhasson a lakásunkba. Ha az időjárás engedi, nyissunk ablakot és a napfény mellé friss levegőt is engedjünk be! Ez segíteni fog abban, hogy jobb kedvünk legyen, a természetes napfény pedig kiváló D vitamin forrás is.
  3. Találjunk új hobbit! – Most van itt az ideje a régóta dédelgetett hobbi elkezdésének, amire eddig nem volt időnk – legyen az festés, varrás vagy barkácsolás, kezdjünk bele.
  4. Most kitűnő az alaklom egy alapos takarításra, rendrakásra és a selejtezésre! – a takarítás gyógyító erejű! Szabaduljunk meg az évek során felhalmozódott fölösleges ruháktól, lommá vált eszközöktől, szerszámoktól, takarítsuk ki otthonunkat jó alaposan!
  5. Tanuljunk valami újat online! – sosem késő egy új nyelv, számítógépes ismeretek, lakberendezés elsajátítása. A neten található Podcastok, Youtube csatornák számos lehetőséget nyújtanak arra, hogy az agyunkat is edzésben tartsuk.

Ne felejtsék el! Mi Önökért vagyunk! Hívjanak: 06 70 372 3000, vagy írjanak: info@nadordental.hu , akár hétvégén is!

Hamarosan online konzultációs platformunk is elérhető lesz!

Referencia: https://fitonapp.com/self-care/how-to-stay-sane-while-stuck-at-home

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more