Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!

Mikor kell fogszabályozót használni?

Fogszabályozóra abban az esetben van szükség, ha a fogak szabálytalanul állnak, torlódnak vagy adott esetben foghiány esetén, vagy fogpótlást megelőzően is.

A kusza, torlódott fogak vagy a foghiány nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem a tiszta beszédet, a megfelelő harapást, a fogak funkcióját is nagy mértékben befolyásolják.

A fogszabályozó, a fogak helyreállítását és megőrzését segíti elő. Bizonyos esetekben az állkapcsok egymáshoz való viszonyát is tudjuk befolyásolni fogszabályozó segítségével.

Ha szeretne magabiztosan mosolyogni, vagy szeretné elkerülni a jövőbeni esetleges egészségügyi problémákat, amelyet a fogak rendezetlensége okoz, akkor érdemes szakemberhez fordulni és egyénre szabott tervet kérni.

Mennyi időt vesz igénybe a fogszabályozás?

A fogszabályozót addig kell viselni, amíg a fogak vissza nem kerülnek a kívánt helyre.

Nehéz megmondani, hogy ez pontosan mennyi ideig is tart, hiszen ez egyénileg változó, rendszerint 1-3 évet vesz igénybe.

Visszarendeződhetnek a fogak miután lekerül a fogszabályozó?

Ahhoz, hogy tartós legyen az eredmény, a szakorvos vagy egy kivehető készüléket ad, ún. retenciós lemezt vagy sínt vagy bizonyos esetekben egymáshoz rögzítjük a fogakat és fix „retainer”-t alkalmazunk, amelyet az aktív kezelés letelte után, az orvos által megszabott időtartamig szükséges hordani.

A jó hír az, hogy a Nádor Dentalban a modern fogszabályozás legkíméletesebb és legesztétikusabb lehetőségeit alkalmazzák szakorvosaink, így kortól függetlenül látványos eredményeket érnek el.

Mindenképpen konzultáljon fogszabályozó szakorvosaink valamelyikével, hogy pontos képet kapjon az Ön előtt álló lehetőségekről.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

https://nadordental.hu/szolgaltatasok/fogszabalyozas-2/

Jelentkezzen be a +36 70-372-3000-es telefonszámon, vagy az  info@nadordental.hu email címen!

Ismerje meg a Nádor Dental csapatát!

fogszabályozás

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more