Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!

Nobel Implant

Milyen a jó implantátum?

Napjainkban rengeteg jó minőségű implantátum van a piacon, és nem mindegy, hogy melyik mellett döntünk.

Az implantátum kiválasztását azonban mindig érdemes szakemberre bízni. Magát az implantációt alapos tervezés, sok esetben hosszú fogászati kezelések sora előzi meg, hiszen fontos, hogy az implantátumok rendezett, egészséges szájüregbe kerüljenek.

A Nádor Dentalban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a minőségi implantátumok a legbiztonságosabb körülmények között, megfelelő tájékoztatás mellett, a páciens egyedi esetét figyelembe véve kerüljenek beültetésre.

Ha szorong a fogászati beavatkozásoktól, próbálja ki az éber szedációs kezelést!
Tudjon meg többet: https://nadordental.hu/szolgaltatasok/eber-szedacio/

Miért ajánlja a Nádor Dental a Nobel implantátumokat?

A Nádor Dental rendelőjében leggyakrabban használt implantátum a Nobel Biocare.

Hosszú évek tapasztalata és nagyon alapos tanulmányozás után tette le a Nádor Dental a Nobel implantátumok mellett a voksát.

Íme néhány érv döntésünk mellett:

  • A Nobel implantátumokat eredetileg egy svéd kutató professzor Per-Ingvar Brånemark találta fel és az első csavarozható titániumból készült implant beültetése 1965-ben történt. Ez annyira sikeres volt, hogy az első páciens több mint 40 évig, haláláig használta a beültetett titánium műfogat minden probléma nélkül.
  • A Nobel cég több mint fél évszázada a piacon van, folyamatosan csiszolják az eddigi technológiát, újabb és modernebb fogpótlásos megoldásokat kutatnak és vezetnek be.
  • Nemcsak implantátumot, de saját egyedülálló technológiát is kidolgoztak, így 1983 óta, a fogsor teljes digitalizált „képe” alapján készre készítik az ún. „Procera” koronákat és hidakat. Ez különösen akkor ajánlott, ha sok fog, akár az egész szájüreg pótlását szeretnénk megoldani a lehető legpontosabb módszerrel.
  • Ők találták ki az „on-one” megoldást: amikor csak egy fog hiányát kell pótolni, azaz szóló korona kerül az implantátumra: elfordulás biztos közti elem (on-one) kerül az implantátum és a felépítmény közé.
  • Ugyancsak a Nobel cég nevéhez fűződik a ma már jól ismert „all-on-four” implantációs megoldás, amelyet akkor alkalmazunk, ha egy-egy állkapocsban majdnem minden, vagy akár az összes fog hiányzik. Ilyenkor 4 darab implantátum megfelelően elhelyezve tartópillérként fog funkcionálni a rá kerülő híd számára.
  • A mai világban, amikor rengetegen utaznak, külföldön vállalnak munkát, különösen nagy jelentőséggel bír, hogy a Nobel implanttal bárhol a világon további kezeléseket tudnak elvégezni
  • Minden páciens, akinél Nobel implantátum kerül beültetésre, egy „Nobel bizonyítványt” (Certificate) kap, amelyben fel van tüntetve a beültetett implant adata és az implantátum pozíciója.
  • A Nobel cég élethosszig tartó garanciát vállal termékeire!

A Nádor Dentalban nemcsak az implantátumokra, de a munkánkra is garanciát vállalunk!

Vajon Ön is alkalmas az implantálásra? Tudjon meg többet a rendelőnkben is elérhető implantálásról!

https://nadordental.hu/video-galeria/melyiket-valasszam-implantacio-vagy-egyeb-potlas
https://nadordental.hu/blog/mitol-sikeres-egy-fogaszati-implantacio

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, hívjon bennünket a +36 70 372 3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az: info@nadordental.hu e-mail címre.

Forrás:
https://www.nobelbiocare.com/blog
Varjas Dávid

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more