Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!

Tippek, tanácsok, testi-lelki támogatás a Nádor Dental csapatától a koronavírus idején

A mai napon indított blogunkkal szeretnénk Önöket támogatni, hogy addig is amíg az életünk visszakerül a rendes kerékvágásba, ne veszítsük el a kapcsolatot.

Először is szeretnénk megköszönni minden kedves páciensünknek azt a támogatást, megértést és a felénk áradó szeretetet, amit a rendelőnk kényszerű bezárása, illetve az előirányzott kezelések lemondásai során tanúsítottak.

Eddig is tudtuk, most pedig be is bizonyosodott, milyen szerencsések vagyunk Önökkel.

Örömmel vettük, hogy pácienseink komolyan veszik a jelenlegi egészségügyi helyzet veszélyeit.

Mi is most a legnehezebb? Hogyan tudja rendelőnk és munkatársaink átvészelni az átmeneti állapotot?

Nagyon fontos, hogy ne essünk pánikba és a mai világban az internet minden lehetőségét kihasználva tartsuk a kapcsolatot és lelkileg is támogassuk egymást.

Ezért a hét minden napján, hétvégét is beleértve mobil telefonos ügyelet tartunk: +36 70 372 3000, megoszthatják velünk akár nem közvetlenül fogászati jellegű problémáikat is. Szakmai kérdésekben, Németh doktor úr személyesen fog segíteni szakértelmével.

A rendelőben egy család vagyunk, minden kollégánkat és páciensünket megbecsüljük és szeretnénk közösen folytatni a munkát a válsághelyzet megszűntével is.

Munkatársaink felé sikerült olyan megoldást találni, hogy amíg anyagi tartalékaink engedik, mindenkinek folyósítunk fizetést és azon kollégáinknak, akik nem rendelkeznek megtakarításokkal egyéb segítséget is ajánlottunk.

Kövessenek minket FB oldalunkon: https://www.facebook.com/nadordentalbudapest és a web oldalunkon lévő friss Blog bejegyzéseket: https://nadordental.hu/blog lehetőség szerint rendszeresen jelentkezünk hírekkel, tanácsokkal, aktualitásokkal.

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more