Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Stressz-és fájdalommentes fogászatStressz-és fájdalommentes fogászat

A Nádor Dental fogászati rendelő hamarosan újra nyit!

A Nádor Dental csapata készül az Önök fogadására!

Terveink szerint május 11-kén, hétfőn újból megnyitjuk rendelőnket!

Miért várunk eddig?

Felelősségünk tudatában, pácienseink és kollégáink egészsége védelme érdekében szeretnénk megfontolt és helyes döntést hozni rendelőnk biztonságos újbóli nyitását illetően.

A jelenleg nyilvánosságra hozott kormányrendelet értelmében a magán fogászatok bár újból kinyithatnak illetve nemcsak akut eseteket láthatnak el, a normál rendelés beindításához szükséges kormány által kommunikált követelmények nem tisztázottak, hiszen például negatív koronavírus teszt eredménnyel kell rendelkezni, de nem tudjuk az erre vonatkozó pontos részleteket.

Rendelőnk megrendelte a védőruhákat, maszkokat és biztonságos, modern légtisztító berendezéseket, amelyek ígéret szerint a napokban kiszállításra kerülnek.

Minden elkezdett, félbehagyott kezelés befejezésre kerül, de ez függvénye az ezekhez szükséges anyagbeszerzés-és fogtechnikai háttér zavartalan működésének is.

Az akut eseteket lehetőség szerint ellátjuk, de továbbra is számítunk megértő türelmükre és együttműködésükre az időpontok tekintetében.

Új protokoll bevezetését alkalmazzuk, két kezelés között több időt hagyunk ki, a fertőtlenítésre az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetünk.

Igyekszünk mindenkinek időpontot biztosítani a lehető leghamarabb.

További információért, tanácsért, hívjon bennünket bizalommal a +36 70 372 3000 mobil számunkon, vagy írjon nekünk az info@nadordental.hu e-mail címre.

Kövesse híreinket FB: https://www.facebook.com/nadordentalbudapest és web https://nadordental.hu oldalainkon!

⚠ Covid-19 hírek, intézkedések: A Nádor Dentalban, a májusi nyitás óta, pácienseink ellátása zavartalan, a vonatkozó előírások maximális betartása mellett látunk el mindenkit. tovább

️Covid-19 news, policies: Stricter preventive safety measures taken by our practice in response to the increased number of Covid-19 cases:
At Nádor Dental the dental care we provide our patients has been uninterrupted. more