Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!

Ünnepi akciónk

Közeleg a karácsony, de semmilyen ötlete nincs, hogy mit ajándékozzon idén szerettei számára?

Rendelőnkben hisszük, hogy az őszinte, ragyogó mosoly és az egészséges fogak a legszebb ajándék. Miért ne lephetné meg éppen ezzel szeretteit?

Ajándékozzon fogászati kezelést most 10% kedvezménnyel!

A vásárlás menete:

Ön dönti el, hogy milyen értékben szeretné megajándékozni családtagját vagy barátját és mi azonnal 10% kedvezményt nyújtunk az átadott ajándékutalvány értékből.

A megajándékozott páciens a kapott utalvány értékét, előre egyeztetett időpontban, tudja felhasználni az általa igényelt vagy szakorvosaink által javasolt kezelésekre.

Ha például tehát 50.000 Ft értékben szeretne utalványt venni, most azt, 10% kedvezménnyel, 45,000 Ft értékben vásárolhatja meg. A megajándékozott személy pedig, 50.000 Ft értékben veheti igénybe a szolgáltatást.

 

Az akció időtartama:

Az utalvány idén 2020. december 18-ig vehető át, rendelési időben személyesen a Nádor Dental rendelőjében, vagy igény esetén – átutalást követően – e-mailben küldjük el a megrendelő számára.

Akciónk 2021. március 31-ig vehető igénybe!

 

*Az oldalon található tájékoztatás nem teljes körű, további információkért, részletekért kérjük, keresse kollégáinkat személyesen a Nádor Dental rendelőjében, vagy hívja a +36 70 372 3000-es telefonszámot.

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more