Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!
Dr. Németh József

Dr. Németh József, fogszakorvos

Egy fogorvos dinasztia tagjaként régi álmom valósult meg a Nádor Dental megalapításával. Az elmúlt évek tapasztalata során, még inkább megerősödött bennem a szakmám iránt érzett elhivatottság és őszinte megtiszteltetésnek veszem, hogy a rendelőnkbe járó pácienseink belénk vetették bizalmukat.
fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Dr. Vámos Dávid

Dr. Vámos Dávid, szájsebész

Örülök, hogy a Nádor Dental páciensei körében fejleszthetem és kamatoztathatom szaktudásomat. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen, summa cum laude minősítéssel szereztem meg. Négy évig az egyetem Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgoztam. 2012-ben dento-alveoláris szájsebészetből tettem szakvizsgát. Azóta folyamatosan dolgozom külföldön, illetve Magyarországon is.
fogszakorvos és szájsebész szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Dr. Tordai Kata

Dr. Tordai Kata, fogorvos

Tordai doktornő anyai örömök elé néz, így bizonytalan ideig nem rendel. Páciensei nem maradnak fogorvos nélkül, addig, amíg doktornő nem dolgozik, szakorvosaink látják el őket. Megértésüket köszönjük.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol, német, francia)
Dr. Sklánitz Réka

Dr. Sklánitz Réka, fogorvos

Nagy öröm számomra, hogy a Nádor Dental összeszokott csapatának lehetek a tagja. A gyermekfogászat és a fogszabályozás területére fókuszálok elsődlegesen, de nagyon örülök, hogy itt a fogbetegségek széles palettájával találkozhatok. A legnagyobb örömöt az jelenti számomra, amikor a kezdetben szorongó páciensek kezelés után felszabadultan, mosolyogva távoznak. Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, summa cum laude minősítéssel.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Dr. Nagy Viktória

Dr. Nagy Viktória, fogorvos

A fogak gyógyítása mindig is nagy álmom volt. Jóleső érzéssel tölt el, amikor segíthetek a pácienseimnek visszanyerni magabiztos mosolyukat, és mindezt fájdalom- és stresszmentesen. A Nádor Dental csapatának tagja lenni, elmélyíteni a tudásom, megtiszteltetés számomra. Elsősorban az esztétikai fogászat, fogpótlások érdekelnek, de a gyermekfogászat is nagyon közel áll hozzám. A Nádor Dentalban a fogászat minden területére bepillantást nyerek és ezáltal széles tapasztalatra tehetek szert. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg cum laude minősítéssel. Jelenleg az egyetemen gyermekfogász rezidensként dolgozom.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol, francia)
Dr. Nevelits Annamária

Dr. Nevelits Annamária, fogorvos

A fogágybeteg páciensek terápiája komplex és összetett feladat, egészen az egyéni szájhigiénés szokások precíz kialakításától kezdve a végleges fogpótlások elkészítéséig tart, utána pedig az elért eredmény hosszútávú fenntartáshoz élethosszig tartó monitorozásra van szükség. Örömmel tölt el, hogy a Nádor Dental csapat tagjaként segíthetem  pácienseink gyógyulását, és fogágyuk egészségének megőrzését. Fogorvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, summa cum laude minősítéssel diplomáztam. Három éves parodontológiai szakképzésemet pedig a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján töltöttem.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Berta Barbara

Berta Barbara, dentálhigiénikus

Különösen nagy elégedettséggel tölt el, amikor meg tudom nyugtatni a szorongó pácienseket és szakmai tudásom legjavát adva, megtanítom őket a szájhigiénia fontosságára. A Nádor Dental csapatában azért szeretek dolgozni, mert családias légkörben, magas minőségű emberi és szakmai ismereteket sajátítok el minden nap. Itt az ember a lényeg. Folyamatosan keresem a kihívásokat és rendszeresen képzéseken veszek részt, hogy a fogászat minden területén fejlődjek. Fogászati asszisztensi bizonyítványomat 2012-ben szereztem meg az Oktáv Továbbképző Központban, dentál higiénikusi bizonyítványt pedig 2014-ben a Pannon Kincstár Oktatási Központban kaptam.
dentálhigiénikus (beszélt nyelvek: magyar, angol (középfok))
Mihók Csilla

Mihók Csilla, fogászati asszisztens

Sokáig kerestem az utam, és valahogy mindig a fogászati asszisztensi pálya felé vezetett minden. Amikor jelentkeztem asszisztens képzőbe, még biztosabb lettem abban, hogy ez az én utam. Nagy öröm számomra, hogy egy profi csapat tagja lehetek. A Nádor Dentalban azt érzem, hogy itt a helyem. Itt dolgozni öröm nemcsak emberileg, hanem szakmailag is. Kiemelkedő környezetben, fantasztikus kollégákkal dolgozhatok együtt. Csodálatos érzés, amikor azt látom, hogy a kiemelkedő munkamorál, az emberséges bánásmód a pácienseket is elégedettséggel és örömmel tölti el. Nemcsak a munkatársak, de a páciensek is „hazajönnek”, amikor rendelőnkbe érkeznek.
fogászati asszisztens (beszélt nyelvek: magyar, angol (alapfok), német (alapfok))
Fekete Szilvia

Fekete Szilvia, kapcsolattartó

Munkámmal arra törekszem, hogy aki mellettünk döntött, azt érezze, hogy megtalálta az IGAZIT. Több mint két évtizedes fogászati tapasztalatommal szolgálom a Nádor Dentalba érkező kedves páciensek kényelmét. Fontos számomra, hogy a hozzánk érkezők érezzék, hogy várják őket, odafigyelnek rájuk. Nem csupán a fogakat akarjuk megismerni, hanem magát az embert.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Szilvási Gabriella

Szilvási Gabriella, kapcsolattartó

Munkám során mindig ügyelek arra, hogy pácienseink már a rendelőnkbe érkezés előtt, és a rendelőben is a legmagasabb minőségű odafigyelésben és ellátásban részesüljenek mind emberileg, mind pedig szakmailag. 2012-ben, sokéves külföldi tartózkodás után lettem a Nádor Dental csapatának elkötelezett tagja.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, angol, francia)

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more