1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Légy Te is a Nádor Dental csapatának tagja! Légy Te is a Nádor Dental csapatának tagja!
Dr. Németh József

Dr. Németh József, fogszakorvos

Egy fogorvos dinasztia tagjaként régi álmom valósult meg a Nádor Dental megalapításával. Az elmúlt évek tapasztalata során, még inkább megerősödött bennem a szakmám iránt érzett elhivatottság és őszinte megtiszteltetésnek veszem, hogy a rendelőnkbe járó pácienseink belénk vetették bizalmukat.
fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Dr. Vámos Dávid

Dr. Vámos Dávid, szájsebész

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen, summa cum laude minősítéssel szereztem meg. Négy évig az egyetem Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgoztam. 2012-ben dento-alveoláris szájsebészetből tettem szakvizsgát. Azóta folyamatosan dolgozom külföldön, illetve Magyarországon is. Örülök, hogy a Nádor Dental páciensei körében is fejleszthetem és kamatoztathatom szaktudásomat.
fogszakorvos és szájsebész szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Dr. Tordai Kata

Dr. Tordai Kata, fogorvos

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg summa cum laude minősítéssel. Jelenleg az egyetemen másodéves dento-alveoláris sebész rezidensként dolgozom. Elsősorban a szájsebészetben és az esztétikai fogászatban szeretnék elmélyedni, de nagy örömömre szolgál, hogy a Nádor Dentalban a fogászat minden egyéb területével foglalkozhatok, ezáltal szerteágazó tapasztalatokat szerezhetek. Pácienseim elégedett és magabiztos mosolya a kezeléseket követően, mindennél többet jelent számomra.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol, német, francia)
Dr. Sklánitz Réka

Dr. Sklánitz Réka, fogorvos

A Semmelweis Egyetemen szereztem meg fogorvosi diplomámat, summa cum laude minősítéssel. Nagy öröm számomra, hogy a Nádor Dental összeszokott csapatának lehetek a tagja. A gyermekfogászat és a fogszabályozás területére fókuszálok elsődlegesen, de nagyon örülök, hogy itt a fogbetegségek széles palettájával találkozhatok. A legnagyobb örömöt az jelenti számomra, amikor a kezdetben szorongó páciensek kezelés után felszabadultan, mosolyogva távoznak.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Molnár Judit

Molnár Judit, asszisztens, dentálhigiénikus

2013-ban szereztem meg fogászati asszisztensi képzettségemet, 2014-ben pedig elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is. 2015. óta dolgozom a Nádor Dental csapatában, ahol folyamatosan bővítem nemcsak szakmai tudásom, hanem emberi kapcsolataimat is. Nagy hangsúlyt helyezek pácienseink helyes fogápolással kapcsolatos tájékoztatására, miközben tökéletességre törekszem munkám minden területén.
asszisztens (beszélt nyelvek: magyar, angol, spanyol)
Fekete Szilvia

Fekete Szilvia, kapcsolattartó

Több mint két évtizedes fogászati tapasztalatommal szolgálom a Nádor Dentalba érkező kedves páciensek kényelmét. Fontos számomra, hogy a hozzánk érkezők érezzék, hogy várják őket, odafigyelnek rájuk. Nem csupán a fogakat akarjuk megismerni, hanem magát az embert. Munkámmal arra törekszem, hogy aki mellettünk döntött, azt érezze, hogy megtalálta az IGAZIT.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Szilvási Gabriella

Szilvási Gabriella, kapcsolattartó

2012-ben, sokéves külföldi tartózkodás után lettem a Nádor Dental csapatának elkötelezett tagja. Célom a mai napig nem változott: munkám során mindig ügyelek arra, hogy pácienseink már a rendelőnkbe érkezés előtt, és a rendelőben is a legmagasabb minőségű odafigyelésben és ellátásban részesüljenek mind emberileg, mind pedig szakmailag.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, angol, francia)