Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Stressz- és fájdalommentes beavatkozás, kérjen időpontot most!Stressz- és fájdalommentes beavatkozás, kérjen időpontot most!
Dr. Németh József

Dr. Németh József, fogszakorvos

Egy fogorvos dinasztia tagjaként régi álmom valósult meg a Nádor Dental megalapításával. Az elmúlt évek tapasztalata során, még inkább megerősödött bennem a szakmám iránt érzett elhivatottság és őszinte megtiszteltetésnek veszem, hogy a rendelőnkbe járó pácienseink belénk vetették bizalmukat.
fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Dr. Vámos Dávid

Dr. Vámos Dávid, szájsebész

Örülök, hogy a Nádor Dental páciensei körében fejleszthetem és kamatoztathatom szaktudásomat. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen, summa cum laude minősítéssel szereztem meg. Négy évig az egyetem Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgoztam. 2012-ben dento-alveoláris szájsebészetből tettem szakvizsgát. Azóta folyamatosan dolgozom külföldön, illetve Magyarországon is.
fogszakorvos és szájsebész szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Dr. Tordai Kata

Dr. Tordai Kata, fogorvos

Pácienseim elégedett és magabiztos mosolya a kezeléseket követően, mindennél többet jelent számomra. Elsősorban a szájsebészetben és az esztétikai fogászatban szeretnék elmélyedni, de nagy örömömre szolgál, hogy a Nádor Dentalban a fogászat minden egyéb területével foglalkozhatok, ezáltal szerteágazó tapasztalatokat szerezhetek. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg summa cum laude minősítéssel. Jelenleg az egyetemen másodéves dento-alveoláris sebész rezidensként dolgozom.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol, német, francia)
Dr. Sklánitz Réka

Dr. Sklánitz Réka, fogorvos

Nagy öröm számomra, hogy a Nádor Dental összeszokott csapatának lehetek a tagja. A gyermekfogászat és a fogszabályozás területére fókuszálok elsődlegesen, de nagyon örülök, hogy itt a fogbetegségek széles palettájával találkozhatok. A legnagyobb örömöt az jelenti számomra, amikor a kezdetben szorongó páciensek kezelés után felszabadultan, mosolyogva távoznak. Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, summa cum laude minősítéssel.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Berta Barbara

Berta Barbara, dentálhigiénikus

Különösen nagy elégedettséggel tölt el, amikor meg tudom nyugtatni a szorongó pácienseket és szakmai tudásom legjavát adva, megtanítom őket a szájhigiénia fontosságára. A Nádor Dental csapatában azért szeretek dolgozni, mert családias légkörben, magas minőségű emberi és szakmai ismereteket sajátítok el minden nap. Itt az ember a lényeg. Folyamatosan keresem a kihívásokat és rendszeresen képzéseken veszek részt, hogy a fogászat minden területén fejlődjek. Fogászati asszisztensi bizonyítványomat 2012-ben szereztem meg az Oktáv Továbbképző Központban, dentál higiénikusi bizonyítványt pedig 2014-ben a Pannon Kincstár Oktatási Központban kaptam.
dentálhigiénikus
Fekete Szilvia

Fekete Szilvia, kapcsolattartó

Munkámmal arra törekszem, hogy aki mellettünk döntött, azt érezze, hogy megtalálta az IGAZIT. Több mint két évtizedes fogászati tapasztalatommal szolgálom a Nádor Dentalba érkező kedves páciensek kényelmét. Fontos számomra, hogy a hozzánk érkezők érezzék, hogy várják őket, odafigyelnek rájuk. Nem csupán a fogakat akarjuk megismerni, hanem magát az embert.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Szilvási Gabriella

Szilvási Gabriella, kapcsolattartó

Munkám során mindig ügyelek arra, hogy pácienseink már a rendelőnkbe érkezés előtt, és a rendelőben is a legmagasabb minőségű odafigyelésben és ellátásban részesüljenek mind emberileg, mind pedig szakmailag. 2012-ben, sokéves külföldi tartózkodás után lettem a Nádor Dental csapatának elkötelezett tagja.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, angol, francia)