Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Stressz-és fájdalommentes fogászatStressz-és fájdalommentes fogászat
Dr. Németh József

Dr. Németh József, fogszakorvos

Egy fogorvos dinasztia tagjaként régi álmom valósult meg a Nádor Dental megalapításával. Az elmúlt évek tapasztalata során, még inkább megerősödött bennem a szakmám iránt érzett elhivatottság és őszinte megtiszteltetésnek veszem, hogy a rendelőnkbe járó pácienseink belénk vetették bizalmukat.
fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Dr. Vámos Dávid

Dr. Vámos Dávid, szájsebész

Örülök, hogy a Nádor Dental páciensei körében fejleszthetem és kamatoztathatom szaktudásomat. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen, summa cum laude minősítéssel szereztem meg. Négy évig az egyetem Arc-Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján dolgoztam. 2012-ben dento-alveoláris szájsebészetből tettem szakvizsgát. Azóta folyamatosan dolgozom külföldön, illetve Magyarországon is.
fogszakorvos és szájsebész szakorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Dr. Tordai Kata

Dr. Tordai Kata, fogorvos

Pácienseim elégedett és magabiztos mosolya a kezeléseket követően, mindennél többet jelent számomra. Elsősorban a szájsebészetben és az esztétikai fogászatban szeretnék elmélyedni, de nagy örömömre szolgál, hogy a Nádor Dentalban a fogászat minden egyéb területével foglalkozhatok, ezáltal szerteágazó tapasztalatokat szerezhetek. Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg summa cum laude minősítéssel. Jelenleg az egyetemen másodéves dento-alveoláris sebész rezidensként dolgozom.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol, német, francia)
Dr. Sklánitz Réka

Dr. Sklánitz Réka, fogorvos

Nagy öröm számomra, hogy a Nádor Dental összeszokott csapatának lehetek a tagja. A gyermekfogászat és a fogszabályozás területére fókuszálok elsődlegesen, de nagyon örülök, hogy itt a fogbetegségek széles palettájával találkozhatok. A legnagyobb örömöt az jelenti számomra, amikor a kezdetben szorongó páciensek kezelés után felszabadultan, mosolyogva távoznak. Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, summa cum laude minősítéssel.
fogorvos (beszélt nyelvek: magyar, angol)
Berta Barbara

Berta Barbara, dentálhigiénikus

Különösen nagy elégedettséggel tölt el, amikor meg tudom nyugtatni a szorongó pácienseket és szakmai tudásom legjavát adva, megtanítom őket a szájhigiénia fontosságára. A Nádor Dental csapatában azért szeretek dolgozni, mert családias légkörben, magas minőségű emberi és szakmai ismereteket sajátítok el minden nap. Itt az ember a lényeg. Folyamatosan keresem a kihívásokat és rendszeresen képzéseken veszek részt, hogy a fogászat minden területén fejlődjek. Fogászati asszisztensi bizonyítványomat 2012-ben szereztem meg az Oktáv Továbbképző Központban, dentál higiénikusi bizonyítványt pedig 2014-ben a Pannon Kincstár Oktatási Központban kaptam.
dentálhigiénikus (beszélt nyelvek: magyar, angol (középfok))
Mihók Csilla

Mihók Csilla, fogászati asszisztens

Sokáig kerestem az utam, és valahogy mindig a fogászati asszisztensi pálya felé vezetett minden. Amikor jelentkeztem asszisztens képzőbe, még biztosabb lettem abban, hogy ez az én utam. Nagy öröm számomra, hogy egy profi csapat tagja lehetek. A Nádor Dentalban azt érzem, hogy itt a helyem. Itt dolgozni öröm nemcsak emberileg, hanem szakmailag is. Kiemelkedő környezetben, fantasztikus kollégákkal dolgozhatok együtt. Csodálatos érzés, amikor azt látom, hogy a kiemelkedő munkamorál, az emberséges bánásmód a pácienseket is elégedettséggel és örömmel tölti el. Nemcsak a munkatársak, de a páciensek is „hazajönnek”, amikor rendelőnkbe érkeznek.
fogászati asszisztens (beszélt nyelvek: magyar, angol (alapfok), német (alapfok))
Fekete Szilvia

Fekete Szilvia, kapcsolattartó

Munkámmal arra törekszem, hogy aki mellettünk döntött, azt érezze, hogy megtalálta az IGAZIT. Több mint két évtizedes fogászati tapasztalatommal szolgálom a Nádor Dentalba érkező kedves páciensek kényelmét. Fontos számomra, hogy a hozzánk érkezők érezzék, hogy várják őket, odafigyelnek rájuk. Nem csupán a fogakat akarjuk megismerni, hanem magát az embert.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, német, angol)
Szilvási Gabriella

Szilvási Gabriella, kapcsolattartó

Munkám során mindig ügyelek arra, hogy pácienseink már a rendelőnkbe érkezés előtt, és a rendelőben is a legmagasabb minőségű odafigyelésben és ellátásban részesüljenek mind emberileg, mind pedig szakmailag. 2012-ben, sokéves külföldi tartózkodás után lettem a Nádor Dental csapatának elkötelezett tagja.
kapcsolattartó (beszélt nyelvek: magyar, angol, francia)