Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Stressz-és fájdalommentes fogászatStressz-és fájdalommentes fogászat

Korszakalkotó megoldás a szájsebészetben!

A rendelőnkben alkalmazott PRF módszer szájsebészeti beavatkozások során nyújt tökéletes megoldást, hisz a páciens saját, a kezelés során levett vénás vére kerül felhasználásra a legtökéletesebb eredmény elérése céljából.


Mi az a PRF?

A PRF egy olyan eljárás, amely során a páciens saját, vénás vére kerül felhasználásra, melyet véralvadásgátlók hozzáadása nélkül centrifugálnak. Ez az analóg, saját szervezetből származó gyógyhatású bioanyag- PRF (Platelet Rich Fibrin), a vérlemezkékben gazdag fibrin módszer. 2001-ben dr.Joseph Choukroun (sebész, aneszteziológus, fájdalomspecialista) dolgozta ki. Az eljárás ma már az egész világon elterjedt.

Szakorvosaink a módszert, annak kidolgózójától, Dr. Choukrouon-tól sajátították el.


Milyen fogászati beavatkozásoknál nyújthat segítséget a PRF módszer?

  • Szövethiányok pótlásánál (csont, lágyszövet, porc, ín)
  • Foghúzás után-ha implantálni szeretnénk,
  • Sinus lift műtétkor (arcüreg emelés)
  • Fogászati implantáció esetén
  • Parodontológiai problémák, (csont, lágyrész visszahúzódások)
  • Csontpótláskor

Összegzésképpen, a PRF módszer a szájsebészeti beavatkozások során olyan pluszokat ad, melyek segítségével a páciensek esztétikai elvárásait messze felülmúló végeredmény születhet.


Hogyan zajlik a PRF eljárás rendelőnkben?

A tervezett kezeléssel egyidőben a pácienstől vért veszünk, melyet egy, az erre a célra vásárolt speciális alacsony sebességű gépben centrifugálunk. A vérhez semmit nem adunk hozzá, mindenféle adalékanyag-mentesen használjuk újra a centrifugált vért,amit rövid időn belül, kb. 20 perc, szükség szerint alkalmazunk a fogászati beavatkozások során.


Fél a fogászati kezelésektől?

Ismerje meg, éber altatásos szolgáltatásunkat! Tudjon meg többet stressz- és fájdalommentes kezelési lehetőségeinkről! Jelentkezzen be a +36 70-372-3000-ás telefonszámon, vagy az info@nadordental.hu email címen!


Miért nálunk
?

Szakorvosaink a módszert, annak kidolgozójától, Dr. Choukrouon-tól sajátították el.

Rendelőnkben az eredeti, kizárólag fogászati célra alkalmas speciális centrifuga áll rendelkezésre, amely garantálja a beavatkozások sikerét.


Mik a PRF módszer előnyei?

A módszer legnagyobb előnye, hogy elkészítéséhez a páciens saját vénás vére szükséges, melyet a kezeléssel egy időben veszünk le a helyszínen és azonnal felhasználunk.

A centrifugált vér egy bizonyos részét használjuk fel, amely elősegíti a gyorsabb, eredményes gyógyulást és gyulladáscsökkentő hatása van.

A hagyományos módszerrel szemben kevesebb költséggel  is jár!

 

Tudjon meg többet stressz- és fájdalommentes kezelési lehetőségeinkről! Jelentkezzen be a +36 70-372-3000 telefonszámon vagy az info@nadordental.hu email címen!


Referenciák:

⚠ Covid-19 hírek, intézkedések: A Nádor Dentalban, a májusi nyitás óta, pácienseink ellátása zavartalan, a vonatkozó előírások maximális betartása mellett látunk el mindenkit. tovább

️Covid-19 news, policies: Stricter preventive safety measures taken by our practice in response to the increased number of Covid-19 cases:
At Nádor Dental the dental care we provide our patients has been uninterrupted. more