1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Miért válassza a Nádor Dental-t?Miért válassza a Nádor Dental-t?

Áraink

Egy-egy fogászati probléma megoldása sokféleképpen történhet. Akár hasonló típusú kezeléseken belül is számos variációs lehetőség közül választhatunk, attól függően, milyen anyagok kerülnek felhasználásra, beépítésre.

Egy implantátum beültetésénél jelentős befolyásoló tényező például a beültetendő implantátum anyaga, típusa, fajtája. Az implantátum mindig az adott fogászati problémának, valamint a meglévő anatómiai viszonyoknak megfelelően kerül kiválasztásra.

További fontos szempont, hogy a végleges fogászati kezelési terv mindig a pácienssel való közös megbeszélés után kerül kialakításra, szem előtt tartva a páciens egyéni igényeinek kielégítését, de maximálisan betartva a szakma szigorú szabályait.

A fentiek tükrében érhetővé válik, hogy egy fogászati kezelési terv kialakítása komplex és bonyolult folyamat. Számos szempont kerül mérlegelésre mind az orvos, mind a páciens részéről.

A kezelések variációs lehetőségei és a megoldások sokfélesége miatt, vizsgálat és személyes megbeszélés nélkül nem lehet meghatározni a kezelés típusát és költségeit.

Hogy segíthessünk egy teljes körű tájékoztatás után az Ön számára legoptimálisabb kezelési terv kiválasztásában, kérjük, keresse fel rendelőnket!

Fizetési lehetőségek

MasterCard

MasterCard elfogadás

Visa

VISA elfogadás

Fogászati rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződésben:

Elérhetőségeinket itt találja!