1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Légy Te is a Nádor Dental csapatának tagja! Légy Te is a Nádor Dental csapatának tagja!

Áraink

Miben más a konzultáció a Nádor Dental rendelőjében? Nálunk a páciens áll a középpontban, így küldetésünknek tekintjük, hogy megismerjük a pácienst, hiszen így tudunk hatékony, személyre szabott megoldásokat nyújtani. A konzultáció alatt – amelynek díja 10.000 Ft és magában foglalja a vizsgálatot és a digitális panoráma röntgent – megismerjük a páciensek fogászati problémáit, igényeit és felmérjük, hogy az ajánlható megoldások közül, melyik az, amelyik a leginkább megfelelő lenne a páciens számára. Kezelési tervet (amely nem része a konzultációs díjnak) ebben a fázisban még nem bocsájtunk a páciens rendelkezésére, hiszen a konzultációt követően a háttérben több szakterület specialistái konzultálnak a lehető legjobb kezelési sor felállításához.

Mi történik, ha sürgős, akut problémája van a páciensnek? Ebben az esetben nem kerül sor konzultációra, mivel a fő cél a fájdalom enyhítése és azonnali megoldás nyújtása a felmerülő problémára.

Miért nem található árlista a weboldalunkon? Minden fogászati probléma más, így a rájuk szabott megoldások is különböznek egymástól. Nem szeretnénk félrevezeti pácienseinket egy árlistával, így a pontos – rejtett költségeket nem tartalmazó – árajánlatot és kezelési tervet az első konzultációt követően tudjuk átadni pácienseink számára.

A Nádor Dental-nál a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, de a hagyományos értékeket képviseljük, és fontosnak tartjuk, hogy páciensünkkel személyes kapcsolatot alakítsunk ki. Másik fő célunk az, hogy a nálunk töltött idő maximális kényelemben, komfortban és nyugalomban teljen, ezért is ügyelünk rá, hogy várónkban sose legyen tömeg.

Fizetési lehetőségek

MasterCard

MasterCard elfogadás

Visa

VISA elfogadás

Fogászati rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződésben:

Elérhetőségeinket itt találja!