Nádor Dental - Gondoskodó Fogászat

Fogászati kezeléseink

Fogfehérítés

Rendelőnkben a fogak fehérítése biztonságosan, peroxid tartalmú anyagok felhasználásával történik.

A hatásfok minden esetben a felhasznált anyag koncentrációjától függ. A peroxid oxigén gyökökké alakulva behatol a fogzománcba (annak felületére) és lebontja az ott lévő elszíneződések molekuláit. Számos tanulmány kimutatta, hogy a peroxid nincs káros hatással a szervezetre.

 A Nádor Dentalban két féle fogfehérítés kérhető:

     1.    Rendelői fogfehérítés- ennek menete: 

  •  Fogkőeltávolítás: A kezelést megelőzően elengedhetetlen a fogak felszínének megtisztása a különböző lerakódástól, ugyanis a fogkő képes meggátolni a fogfehértő anyagot a fehérítő hatás kifejtésében. Nem a fogkövet, hanem a fogakat szeretnénk fehéríteni.
  •  Fogfehérítés: Amennyiben a fogszakorvos meggyőződött a páciens fogínyének épségéről, akár már a fogkő eltávolítását követő napon elkezdődhet a kezelés.

A kezelés kb. 1-1,5 órát vesz igénybe. A fogorvos fotót készít a kiinduló fogszínről. A kezelés megkezdése előtt az ínyt ínyvédővel látja el, hogy megakadályozza a fogíny esetleges sérülését. Ezután bevonja a fogakat – elsősorban a frontfogakat és kisörlőket alul és felül – speciális zselével. A zselé két komponensből áll és ezek keveredésével aktiválódik, melynek hatóideje 20 perc. A kezelést maximum 3 alkalommal lehet ismételni egymás után. A kezelés befejezését szintén fotókon dokumentáljuk.

Rendelőnkben a fogfehérítés a legmodernebb technológiával, Pola Office Plus géppel és Radii Xpert LED lámpa alkalmazásával történik.

Miért javasoljuk a Pola Office gépet és a LED fény alkalmazását?

  • A fehérítő gép megóvja az idegeket és idegvégződéseket,
  • A LED fénynek is köszönhetően lerövidül a páciens fogászati székben töltött ideje-
  • mindössze 30 perc elegendő az eredmény eléréséhez,
  • felgyorsítja és még eredményesebbé teszi a fehérítést,
  • minimalizálja az irritációt, égő érzést,
  • nem károsítja a fogínyt.

A rendelői fogfehérítés ára: 95.000 HUF

KÉRJEN KONZULTÁCIÓT FOGFEHÉRÍTÉS ELŐTT A NÁDOR DENTÁLNÁL!

     2.   Otthoni fogfehérítés- ennek menete:

  • Az otthoni fehérítést megelőzően, a páciens fogazatáról lenyomat készül, amely alapján
  • egyedi fogfehérítő sínt készítünk, amit a páciens a rendelőben átadott – vagyis ellenőrzött forrásból származó – fehérítő anyaggal 5-8 napon keresztül alkalmaz otthonában (éjszakai hordást javaslunk).

Mielőtt a páciens elhagyná a rendelőt, szóbeli és írásos instrukciókkal látjuk el a készülék használatát illetően, de kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére telefonon keresztül is.

Az otthoni fogfehérítés ára: 65.000 HUF

 

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy személyre szabjuk és javítsuk a felhasználói élményt. További információt az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.