Nádor Dental - Gondoskodó Fogászat

Fogászati kezeléseink

Professzionális fogkőlevétel

Rendelőnkben a fogkőleszedés ultrahangos fogkő eltávolító eszközzel, fogorvos, vagy szakképzett dentál higiénikus által történik.

Igénytől függően pácienseink az alábbi 3  csomagból választhatnak:
  1. Klasszik szájhigiéniai csomag- hagyományos, ultrahangos fogkőlevétel érzéstelenítő nélkül. Bár a fogkövek eltávolítása nem jár fájdalommal, az érzékenyebb pácienseink, vagy azok akiknek sok fogköve van,kérésre, fogásztai érzéstelenítőt kaphatnak. Az érzéstelenítőt minden esetben szakorvos kollégánk adja be.
  2. Szájhigiéniai kezelés-Prémium csomag. Ez a fogkövek eltávolítását, air-flow kezelést, fogköz bemérést és egy ajándék termékcsomagot tartalmaz. Az air-flow vagy homokfúvás az ételek, italok által okozott fogakon lévő elszíneződést szünteti meg, hogy még ragyogóbb legyen a mosolyunk.
  3. Szájhigiéniai kezelés EMS Prophhylaxis Master technológiával. Ez a kezelés a legmodernebb technológiával, alaposan, fájdalommentesen tisztítja meg a fogakat. Itt nincs szükség külön homokfúvásra, hiszen az EMS során használt por kíméletesen eltávolítja az elszíneződéseket is.

Tudjon meg többet!

Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy személyre szabjuk és javítsuk a felhasználói élményt. További információt az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.