Nádor Dental - Gondoskodó Fogászat

Fogászati kezeléseink

Antigén teszt

Gyors Covid-19 (Sugentech's SGTi-flex COVID-19 Ag) antigén teszt a covid fertőzés kimutatására. A rendelőnkben is elérhető 1- lépcsős gyors teszt során az orrból vesszük le a mintát, és 20-30 perc elteltével megkapjuk az eredményt.

Professzionális fogkőlevétel

A fogászati kezelések sorában a fogkő-és plakkeltávolítás az egyik legfontosabb az egészséges fogak megőrzése céljából.

Implantáció

Foghúzás után, foghiány esetén az implantáció lehet a legjobb, hosszútávú megoldás. Rendelőnkben elsődleges célunk az életminőség javítása és a magabiztos, egészséges mosoly kialakítása.

Fogfehérítés

Rendelőnkben a csillogó, fehér fogak akár 1-2 órán belül is elérhetőek! A tökéletes eredmény érdekében javasolt egy professzionális fogkő eltávolítás a fehérítés előtt.

Éber szedáció

Szorongó pácienseink számára jelenthet stressz-és fájdalommentes megoldást az éber szedációban történő fogászati beavatkozás.

Esztétikai fogászat, protetika

Hiányzó fogak esetén az implantáció, a fogászati híd, a fogászati korona - ami lehet cirkónium korona, préskerámia - vagy fémkerámia- nyújthat hosszútávra megoldást.

Fogszabályozás

Fogorvosi rendelőnkben szakorvosaink személyre szabott, akár digitális tervet is készítenek a tökéletes mosoly eléréséhez. A Nádor Dentalnál személyre szabott tervet készítünk akár felnőttkorban is!

Parodontológia

A fogínyvérzés, a megduzzadt, vörös íny és a fogak meglazulása, jelezheti a fogágbetegségét, mely kezeletlenül fogínysorvadáshoz vagy akár fogvesztéshez is vezethet.

Gyökérkezelés (Endodoncia)

A gyökérkezelés elsődleges célja a saját fog megtartása. Nálunk gépi gyökérkezelés is elérhető. Mind esztétikai, mind funkcionális szempontok miatt is lényeges, hogy minél több fogat tartsunk meg jó állapotban.

Gyermekfogászat

A hozzánk érkező gyermekeket különös körültekintéssel kezeljük, hogy jó élményeket szerezzenek fogászatunkon. Elsődleges a bizalomépítés.

Konzerváló fogászat

Fogai épségének megőrzése elsődleges célunk. Fogszuvasodás kezelése esetén a fogtömés a kiváló minőségű Tokuyama tömőanyaggal történik.

CT-3D diagnosztika

A CT 3 dimenziós képalkotása lehetővé teszi, hogy a legtökéletesebb információt kapjuk fogai illetve állkapcsa állapotáról. A felvétel a legpontosabb képet adja az állkapocs szerkezetéről, illetve a csont vastagságáról.

PRF módszer

A rendelőnkben alkalmazott PRF módszer szájsebészeti beavatkozások során nyújt tökéletes megoldást, hisz a páciens saját, a kezelés során levett vénás vére kerül felhasználásra a legtökéletesebb eredmény elérése céljából.

Szájsebészeti beavatkozások

Szájsebészeti beavatkozásra lehet szükség fogágybetegség esetén, fogszabályozás miatt, protetikai kezelés, illetve baleset esetén is. Rendelőnkben a beavatkozások stressz-és fájdalommentesek.

Panoráma röntgen felvétel

A panoráma röntgen manapság nélkülözhetetlen segítséget nyújt a fogászati problémák feltárásában. A szájban található különböző képletről ad tájékoztatást.