Stressz- és fájdalommentes fogászat
1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 23. I. emelet
Ünnepi akciónk!Ünnepi akciónk!

Légtisztító berendezés a vírusmentes levegőért

A koronavírus világszintű elterjedése mindnyájunk életét megváltoztatta.

A gyors és hatékony megoldás a vírusmentes környezet megteremtésére a megfelelő légtisztító berendezés alkalmazása.

Miért fontos a levegő szűrése, tisztítása?

A belélegzett levegő minősége az egyik legfontosabb élettani kérdés mindannyiunk számára. Akkor élhetünk egészséges és nyugodt életet, ha a lehető legkevesebb mikroorgazmus, allergén és kémiai szennyező anyag jut be szervezetünkbe.

Hogyan védekezhetünk hatékonyan a Covid-19 és más vírusok ellen?

a számos óvintézkedés, védőruha, fertőtlenítés mellett, nagyon fontos, hogy a fogászatokban és a várókban, ahol naponta akár több ember is megfordul, illetve ahol aeroszolos beavatkozásokat végeznek, azaz beindítják a turbinát, fúrót (pl. fogtömés, fogkőlevétel, gyökérkezelés során) olyan biztonságos levegőszűrő berendezést is működtessünk, ami kiszűri a levegő részecskéiből azokat káros elemeket, baktériumokat, vírust, penészt és allergénizáló elemeket, amelyek megbetegíthetnek bennünket.

A Nádor Dentalban használt légtisztító az egyik legmagasabb minőségű berendezés, amely megfelel a mostani követelményeknek, kiszűri a levegőből a Sars-Covid-19 vírust is, így téve biztonságossá a fogászati kezelések helyszínét, valamint az egész rendelő területét.
Biztonságos, stressz-és fájadalommentes fogászati kezelésekért jelentkezzen be a +36 70 372 3000 telefonszámon, vagy az info@nadordental.hu e-mail címen!

Ismerje meg a Nádor Dental csapatát!

forrás:
https://technoliving.hu/markaink/iqair/?gclid=CjwKCAjwiMj2BRBFEiwAYfTbCrFQbz–CmbikfhO1HKWeeDaYte576x0lN-6AcRnyAR59HYEn0-DXBoCxZYQAvD_BwE

https://www.sharplegtisztito.hu/a-plasmacluster-ionstm-technologia-artalmatlanitja-a-levegoben-terjedo-koronavirusokat.html

Rendelőnket 2020. november 16-án teljeskörű fertőtlenítés után, ismét megnyitottuk! tovább

️Our practice has reopened following a complete disinfection! more